Постинг
25.03.2012 19:55 -
Пресни картофи с бекон
Пресни картофи с бекон
Средно едри пресни картофи
2 супени лъжици олио
крехък бекон
краве масло
пресен джоджен
сол
Приготвяне:
Обелете картофите и ги сварете с 2 супени лъжици олио в подсолена вода за около 20 минути – до полуготовност.
Отцедете ги и ги оставете да се охладят.
Нарежете на тънки дълги филийки бекона и увийте по филийка около всеки картоф.
Подредете ги в намаслена тавичка, сложете по листенце пресен джоджен върху всеки картоф и запечете в сгорещена фурна.
ИЗВЪНЗЕМНА АТАКА | SuperAstro.net/blog
Если мужики плачут это уже совсем преде...
Добре дошли в паралелните светове
Если мужики плачут это уже совсем преде...
Добре дошли в паралелните светове
Няма коментари