Постинг
24.03.2012 19:50 -
Пилешки дробчета с майонеза и вино
Автор: xmonierzx
Категория: Рецепти
Прочетен: 2486 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 24.03.2012 20:11
Прочетен: 2486 Коментари: 0 Гласове:
1
Последна промяна: 24.03.2012 20:11
Пилешки дробчета с майонеза и вино
Метод на приготвяне
Продукти за 6 порции
1 кг. пилешки дробчета |
Дробчетата се измиват добре и се накисват в прясно мляко за около 1 час. След това се нареждат в тавичка. Поръсват се с вегетата и подправките. Прибавят се гъбите имайонезата. Разбърква се. Сипва се виното и отново се разбърква. Ястието се пече на силна фурна за около 40 минути.
Няма коментари